DU TRENGER INGEN NY TRAPP, DU TRENGER TRAPPEFORNYEREN

FORNYing OG RENOVERING TRETRAPPER

Vi gjør din gamle trapp til ny. Hovedsakelig tretrapper, men vi tar også på oss oppdrag for andre typer trapper. Vi kan eksempelvis renovere din gamle betongtrapp med nye trinnplater i granitt. Her går vi frem på samme måte som med tretrapper - tar mål, produserer på verkstedet og kommer tilbake for å montere. 

spesialproduksjon av håndløpere

Håndløpere er en av våre spesialiteter. Vi produserer og leverer alt fra standard håndløpere for hustrapper, til store, kraftige håndløpere for montering i offentlige bygninger. Vi har stor nok produksjonskapasitet til de aller største prosjektene, og kan levere alle varianter og profiler, i mange treslag og med riktig overflatebehandling. Vi tilbyr selvfølgelig også montering av håndløperne.

VI PRODUSERER I SMÅ OG STORE VOLUM SNEKKERVERKSTED OG HØVLERI

I vårt snekkerverksted kan vi produsere det aller meste i treverk, og med vår egen lille høvellinje er vi i stand til å produsere større serier med blant annet listverk, panel og kledning i spesialprofiler. Vi produserer svært lite standardvarer og fokuserer mest på prosjekter for deg som krever litt uvanlige produkter. Det kan være utgåtte profiler, spesielle produkter til verneverdige hus og andre produkter du ikke finner i hyllen hos byggevareforretningen. Du kan lese mer om dette på snekkerverkstedets egen hjemmeside.